קיץ חם: כך תכינו כוס קפה קר משגע

321 צפיות

קפה קר, בשונה מאייס קפה, הוא קפה מקורר עם שביבי קרח בעוד אייס קפה הוא קפה קרמי שמזכיר יותר מילקשייק בתחושתו. קפה קר מאפשר תחושת רעננות בימים חמים ולחים, והקפאין בקפה משרה לנו תחושת עירנות, דבר שעוזר לנו להישאר עירניים ורעניים בין אם זה בעבודה, או על חוף הים בבילוי.

מקורות מספרים שהמקור של קפה קר מגיע מהעיר קיוטו ביפן עוד מ-1600 לספירה. שם נוסף לקפה קר נקרא חליטה קרה (cold brew). אז בלי להכביר במילים, קבלו את המתכון:

אביזרים: להכין מראש

כדי להכין קפה קר תזדקקו ל:

  1. מכונת קפה אספרסו/מקינטה
  2. קפסולות/פולי קפה
  3. כוס להכלת המשקה
  4. קרח
  5. מקפיא
  6. מיכל קצפת (אופציונלי)

תהליך הכנת קפה קר

תהליך הכנת המשקה הוא פשוט, אך קראו עד הסוף יש, טוויסט מבית קופיט 🙂 

  • הכינו את משקה האספרסו במכונת הקפה או במקינטה
  • להמתקת המשקה, הוסיפו סוכר או מי סוכר בשלב זה בכדי שיימס
  • הוסיפו חלב לפי טעם
  • הוסיפו קוביות קרח לכוס
  • מזגו את כוס הקפה

זהו! הכנתם משקה קפה קר מרענן. נכון שהיה קל?

טוויסט מבית קופיט

אנחנו בקופיט אוהבים לשדרג את המשקה עם שבבי קרח. תהליך ההכנה הוא פשוט, ומוסיף תחושה בעת השתייה שמזכירה כוס ברד עדינה שאנו אוהבים.
לאחר הכנת המשקה במכונת הקפה, הכניסו את הכוס עם הנוזל למקפיא ללא מכסה לסביבות שעתיים, שלוש. לאחר היווצרות שבבי הקרח במשקה, הוציאו אותו והכניסו את קוביות הקרח. 

אהבתם? שתפו את המתכון עם החברים והמשפחה…ולרוויה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

משלוח חינם לכל חלקי הארץ בקנייה מעל 300 ₪ סגור